“Club verliest fans aan Gent”

"Club verliest fans aan Gent"

20 januari 2016 21:46 - Volgens Het Nieuwsblad moet Club Brugge stilaan beginnen vrezen dat er meer en meer supporters voor AA Gent kiezen. Gent werd landskampioen en overwinterde zelfs in de Champions League. Ook de Ghelamco Arena, de gloednieuwe voetbaltempel, maakt indruk.

Vooral jonge voetbalfans zouden wel eens meer en meer voor de Buffalo’s kunnen kiezen. “Samen met de goede resultaten is Gent erin geslaagd zich een sympathiek imago aan te meten”, schrijft de krant.

“De Vlaamse volksclub is voortaan AA Gent, niet Club Brugge”, wordt eraan toegevoegd. “Gent doet er alles aan om zijn sympathieke imago te behouden, terwijl bij Club professioneel management het nieuwe ideaal is”, klinkt het besluit.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.