Club vreest dat spits nog 3 weken aan de kant moet blijven

Club vreest dat spits nog 3 weken aan de kant moet blijven

14 januari 2016 03:57 - Leandro Pereira blesseerde zich op de eerste dag van de winterstage aan zijn enkel en ondervindt daar nog steeds hinder van. Zijn kwetsuur blijkt nu zelfs heel wat erger te zijn dan in eerste instantie verwacht werd.

Pereira zal volgens Het Nieuwsblad nog zo’n drie weken aan de kant moeten blijven. Een exacte datum voor zijn terugkeer is er voorlopig niet, maar bij Club wordt bevestigd dat de 24-jarige Braziliaan nog een tijdje buiten strijd zal zijn.

Pech dus voor de ex-spits van Palmeiras, die normaal gesproken op winterstage te San Roque voor zijn ‘examenweek’ stond. Intussen gaat Club, al dan niet door het uitvallen van een tot dusver tegenvallende Pereira, op zoek naar aanvallende versterking. Zo werden Deniss Rakels en Joe Gallardo de voorbije dagen aan blauw-zwart gelinkt.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.