Cools kent strafvoorstel voor handsbal

Cools kent straf voor handsbal

22 januari 2016 18:43 - Dion Cools liep in de bekerwedstrijd tegen AA Gent al na 23 minuten tegen een rode kaart aan. Ludovic Butelle pakte echter de strafschop van Sven Kums die daarop volgde. Intussen is het strafvoorstel voor de gelegenheidslinksachter bekend.

Door de rechtstreekse rode kaart van Cools, kan hij in de competitie geschorst worden. Het Bondsparket van de KBVB vordert namelijk één speeldag schorsing vanaf 27 januari en een boete van €400.

Zo mist Cools mogelijk de thuismatch tegen Sporting Lokeren, op zondag 31 januari. Op Facebook kwam de Brugse verdediger ook nog even terug op zijn rode kaart: “Wil iedereen bedanken voor de lieve woordjes en berichtjes! #topfans”, klinkt het. Ook de spelers van Club steunden hem.

UPDATE: intussen nam Club een beslissing omtrent het schorsingsvoorstel.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.