De 11 namen bij Waasland-Beveren en Club Brugge

De 11 namen bij Waasland-Beveren en Club Brugge

24 januari 2016 19:14 - Zondagavond trekt Club Brugge richting de Freethiel op zoek naar drie punten. Trainers Michel Preud’homme en Stijn Vreven sturen onderstaande namen tussen de lijnen. Mét een opvallende kapitein bij blauw-zwart!

Michel Preud’homme kan tegen de manschappen van Stijn Vreven geen beroep doen op Leandro Pereira (enkel), Laurens De Bock (enkel), Abdoulay Diaby (hamstrings), Bernie Ibini (kuitbeenbreuk) en Oscar Duarte (vanwege transfer in Barcelona).

Ten opzichte van de bekermatch in Gent vier wijzigingen: Mechele (ipv Denswil), Agu (ipv Simons), Gedoz (ipv Refaelov) en Vossen (ipv Diaby). Tuur Dierckx, die in de Ghelamco Arena in de tribune moest plaatsnemen, is er deze keer wél bij als invaller. Sebastien Delferière is de scheidsrechter van dienst.

Opstelling Club Brugge

Opstelling Club Brugge

Opstelling Waasland-Beveren

Henkinet – Jans, Buatu, Coulibaly, Demir – Cissé, Moulin (c), Schrijvers – Vanzo, Gano, Langil

Bankzitters: Goblet, Moren, Maric, Destorme, Myny, M’Sila en Lumanza

Omdat Simons op de bank zit, is Vormer vandaag kapitein!

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.