De Boeck: “Dat zal Michel ook wel toegeven”

De Boeck: "Dat zal Michel ook wel toegeven"

15 januari 2016 06:30 - Op het einde van vorig seizoen vertelde Michel Preud’homme dat hij er alles aan zou doen om de Brugse aanhang de titel te schenken. Met die ambitie is de Luikenaar dan ook aan het nieuwe seizoen begonnen. Dat denkt ook Glen De Boeck.

Vorig seizoen leek Club lang op weg naar de titel, maar uiteindelijk was het Gent dat aan het langste eind trok. Dankzij de bekerwinst tegen Anderlecht en het behalen van de Europa League-kwartfinale mag er echter met de nodige fierheid op het voorbije jaar teruggeblikt worden.

Dit seizoen is Club nog op twee fronten actief: de titel en de beker, maar de focus lijkt toch vooral op het felbegeerde kampioenschap te liggen. “Alles moet wijken voor de titel”, vertelt Glen De Boeck in Het Nieuwsblad. “Die druk legt Michel Preud’homme zichzelf ook op. Als het dit seizoen niet lukt, dan is het seizoen van Club mislukt. Dat zal Michel ook wel toegeven. En dan vertrekt hij, denk ik.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.