De Sutter kroont zich tot matchwinnaar met eerste goal bij Bursaspor

De Sutter kroont zich tot matchwinnaar met eerste goal bij Bursaspor

28 januari 2016 19:10 - De overgang van Tom De Sutter naar Bursaspor was tot dusver allesbehalve succesvol te noemen. Maar zojuist heeft de 30-jarige ex-spits van blauw-zwart zijn eerste doelpunt voor de Turkse club gemaakt. 

De Sutter kon dit seizoen nauwelijks rekenen op speelgelegenheid, maar in het bekerduel tegen Eskişehirspor stond hij aan de aftrap. Hij speelde de hele wedstrijd en bezorgde zijn team in de 89ste minuut de overwinning door de 2-3-eindstand tegen de touwen te schieten.

De Sutter scoort winning goal tegen Eskişehirspor

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.