De Sutter op weg naar de uitgang bij Bursaspor

De Sutter op weg naar de uitgang bij Bursaspor

27 januari 2016 16:30 - Tom De Sutter verliet afgelopen zomer Club Brugge voor een lucratief contract bij het Turkse Bursaspor. Maar de transfer van de 30-jarige aanvaller lijkt op een flop uit te draaien.

Volgens Turkse bronnen moet De Sutter immers al opkrassen bij Bursaspor. De ex-spits van blauw-zwart verzamelde tot dusver slechts 336 speelminuten en kwam enkel in een oefenmatch twee keer tot scoren.

Het verhaal werd nog niet bevestigd door de club of speler zelf, maar er zal alleszins snel gehandeld moeten worden als De Sutter tijdens deze wintermercato Bursaspor nog wil verlaten.

De Turkse club heeft Europese ambities, maar staat slechts gedeeld negende in de Süper Lig. Bursaspor lijkt dus grote kuis te houden, aangezien er naast De Sutter ook nog twee andere spelers moeten vertrekken.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.