De Sutter pakt uit met heerlijke volley

De Sutter pakt uit met heerlijke volley

31 januari 2016 17:03 - Tom De Sutter kan tot dusver niet over een geslaagde overstap naar Bursaspor spreken, maar lijkt stilaan in een betere vorm te geraken. Hij scoorde vandaag zijn tweede doelpunt in vier dagen voor de Turkse club.

Donderdag kroonde De Sutter zich tot matchwinnaar met de winning goal in het bekerduel tegen Eskişehirspor (2-3). Vandaag vond de ex-spits van Club Brugge opnieuw de weg naar doel, maar ging het slechts om een late aansluitingstreffer (1-2). Hoe dan ook een erg knappe volley van invaller De Sutter.

Bekijk het doelpunt van De Sutter vanaf 01’55”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.