De Sutter ziet fans helemaal uit hun dak gaan na geweldige comeback

De Sutter ziet fans helemaal uit hun dak gaan na geweldige comeback

18 januari 2016 08:08 - Bursaspor begon erg teleurstellend aan het seizoen, maar is intussen aan een sterke reeks bezig. De Turkse club won zijn laatste vijf duels (drie bekermatchen en twee competitiewedstrijden) en mag stilaan naar boven kijken in het klassement. De nieuwe werkgever van Tom De Sutter vinden we immers pas terug op een gedeelde twaalfde plaats in de Süper Lig. 

Tom De Sutter, die begin januari zijn eerste doelpunten scoorde voor Bursaspor, zat tegen Trabzonspor in de wedstrijdselectie, maar begon op de bank. De 30-jarige invaller zou er de volle 90 minuten vertoeven, maar zag zijn ploeg wel met een geweldige comeback uitpakken.

Bursaspor keek na amper 7 minuten op de klok al tegen een 0-2-achterstand aan, maar zette de scheve situatie nog helemaal recht. Trabzonspor werd uiteindelijk zelfs met overtuigende 4-2-cijfers naar huis gestuurd en dat moest vanzelfsprekend uitbundig gevierd worden. De Sutter was alvast onder de indruk van de helse sfeer, zo gaf hij mee op Twitter.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.