Degryse na Gent – Club: “Ik heb mijn twijfels over blauw-zwart”

Degryse na Gent - Club: "Ik heb mijn twijfels over blauw-zwart"

22 januari 2016 07:21 - AA Gent won donderdagavond met 2-1 van tien Bruggelingen en zo blijft de terugwedstrijd helemaal open. Op 3 februari kan Club de klus in eigen huis klaren, maar dan moet het wel sowieso winnen van de Buffalo’s. Marc Degryse spreekt alvast zijn twijfels uit.

“Preud’homme wilde enkel een resultaat”, vertelt Degryse aan HLN Sport Plus. “De aanpak van Club, zonder druk vooruit, zorgde er wel voor dat AA Gent dominant was. Het had echter geen efficiëntie, het liet na om zijn overwicht te concretiseren. Ok, Club-doelman Butelle was zéér goed tot uitstekend, maar AA Gent schoot zichzelf toch wel in de voet door de mogelijkheden te laten liggen.”

Ondanks het belangrijke doelpunt op verplaatsing van Diaby, ziet Degryse Gent straks in de finale staan. “Ik vraag me af of Club, met de steun van het thuispubliek, in de terugwedstrijd wél in staat zal zijn om druk naar voor te zetten.”

“Eerlijk: ik heb er mijn twijfels bij of Club die confrontatie kan winnen”, gaat Degryse verder. “Nu was het resultaat in elk geval geen goeie weerspiegeling van de wedstrijd, ook al won Gent meer dan verdiend. Club zal sowieso blij zijn met het gescoorde doelpunt, maar kan het zich niet permitteren om nu voor de eigen fans te verdedigen bij de return.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.