Denswil tijdens FIFA-toernooi: “Bijna mijn enkels eraf!”

Denswil tijdens FIFA-toernooi Bijna mijn enkels eraf!

08 januari 2016 18:23 - Naast trainingen en oefenwedstrijden is er vanzelfsprekend ook tijd voor ontspanning op winterstage. Club daagde de spelers uit voor een toernooi #GameOfRooms. Elke dag nemen 2 kamers het tegen elkaar op in een potje FIFA16. Het duo dat de wedstrijd wint, gaat door naar de wedstrijd van de volgende dag.

Op dag 4 van Game of Rooms nemen Engels en Coopman, die al drie overwinningen op zak hebben, het op tegen Bolingoli en Denswil. Wie in dat duel als winnaar uit de bus kwam, zie je in onderstaande grappige video. De winnaars van vandaag spelen morgen tegen Hans Vanaken en Jens Teunckens.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , , , ,

Comments are closed.