Deze 28 spelers mogen mee op winterstage

Deze 28 spelers mogen mee op winterstage

02 januari 2016 04:30 - Club Brugge vertrekt zondagmiddag op winterstage naar Spanje. Michel Preud’homme doet dat met een 28-koppige spelerskern. 

Sinan Bolat, Dylan Seys en Lennert De Smul werden niet geselecteerd en blijven in Brugge om naar een oplossing te zoeken. Victor Vazquez, die normaal gesproken naar Cruz Azul trekt, is zoals verwacht eveneens niet van de partij.

Voor nieuwkomer Ludovic Butelle en de geblesseerde Bernie Ibini is er morgen wél een plaatsje gereserveerd op het vliegtuig richting Malaga. Eens daar aangekomen, nemen de Bruggelingen de bus naar San Roque.

Te beginnen vanaf maandag staan er bijna elke dag twee trainingen op het programma. Op wedstrijddagen (donderdag 7 januari tegen AZ en zondag 10 januari tegen FSV Mainz) volstaat een ochtendtraining. Wie het volledige trainingsschema in Sotogrande wil raadplegen, kan hier terecht.

Michel Preud’homme twijfelde de voorbije dagen om Dennis Van Vaerenbergh en Terry Osei-Berkoe ervaring te laten opdoen op winterstage, maar heeft volgens HLN beslist om het beloftevolle duo dan toch niet mee te nemen.

Deze 28 Club-spelers mogen mee op winterstage

Doelmannen: Butelle, Bruzzese, Cordier en Teunckens
Verdedigers: De fauw, Duarte, Castelletto, Meunier, Cools, Denswil, De Bock, Engels, Mechele en Bolingoli
Middenvelders: Simons, Claudemir, Refaelov, Vanaken, Vormer, Agu en Coopman
Aanvallers: Gedoz, Izquierdo, Dierckx, Ibini, Diaby, Pereira en Vossen

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.