Deze Bruges-boy zag papa gisteren met 3-0 winnen!

Deze Bruges-boy zag papa gisteren met 3-0 winnen!

17 januari 2016 13:49 - Club Brugge begon aan 2016 met een overtuigende 3-0-overwinning tegen Moeskroen. Niets dan gelukkige gezichten dus bij blauw-zwart. Zo ook bij de familie Coopman.

Lyam Coopman, het zoontje van Sander Coopman, heeft na zo’n 4 maanden op deze wereld zijn favoriete ploeg al aan het werk gezien. Gisteren was hij samen met zijn mama immers aandachtig toeschouwer tijdens Club – Moeskroen.

Sander en zijn vriendin Graciella plaatsten deze leuke Instagram-kiekjes online. Lyam ruilde in enkele maanden tijd zijn kleine bedje voor het grote Jan Breydelstadion. Eén ding is zeker: deze jongen wordt met de juiste kleuren opgevoed!

Lyam Coopman wordt goed opgevoed

Lyam Coopman gaat naar papa Sander kijken in Jan Breydel

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.