Deze Bruggelingen moeten Lokeren opzijzetten

Deze Bruggelingen moeten Lokeren opzijzetten

30 januari 2016 13:49 - Zondag ontvangt Club Brugge het Lokeren van Georges Leekens. Na een 6 op 6 in de tweede seizoenshelft van de competitie is blauw-zwart vastberaden om de drie punten opnieuw thuis te houden. 

Michel Preud’homme kan tegen Lokeren niet rekenen op geblesseerden Leandro Pereira (enkel) en Bernie Ibini (kuitbeenbreuk). Thomas Meunier (vijfde gele kaart tegen Waasland-Beveren) en Dion Cools (rode kaart in bekerwedstrijd tegen Gent) zijn geschorst.

Laurens De Bock en Abdoulay Diaby keren terug uit blessure. Nieuwkomers Benoît Poulain en Wesley Moraes zitten nog niet in de selectie.

Selectie Club Brugge

Doelmannen: Butelle en Bruzzese

Verdedigers: De fauw, Engels, Mechele, Denswil, De Bock en Bolingoli

Middenvelders: Simons, Agu, Claudemir, Vormer, Vanaken, Coopman en Gedoz

Aanvallers: Refaelov, Vossen, Diaby, Izquierdo en Dierckx

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.