Deze Bruggelingen moeten Moeskroen opzijzetten

Deze Bruggelingen moeten Moeskroen opzijzetten

15 januari 2016 13:11 - Na een weekje vakantie en een zware winterstage gaat de Jupiler Pro League opnieuw van start. Club herneemt tegen Moeskroen-Péruwelz, waarmee blauw-zwart nog een eitje te pellen heeft.

Club ging tijdens de heenronde met 2-1 onderuit op Le Canonnier en wil dat op een vernieuwde grasmat in eigen huis rechtzetten. De manschappen van Cedomir Janevski zijn bovendien aan een slechte reeks bezig. Ze verloren hun laatste vier wedstrijden en vonden in 360 minuten slechts één keer de weg naar doel.

Daarnaast liet Club dit seizoen enkel tegen Anderlecht punten liggen in Jan Breydel. Maar toch zal blauw-zwart op zijn hoede moeten zijn. Les Hurlus pakten immers vooral op verplaatsing punten.

Michel Preud’homme gaat tegen Moeskroen op zoek naar de drie punten met onderstaande manschappen. Met Butelle en Agu komen er twee nieuwe namen in de selectie. Duarte, die de laatste tijd veelvuldig aan een transfer gelinkt wordt en met zijn hamstrings sukkelt, ontbreekt. Scheidsrechter van dienst zaterdagavond (18u) is Wim Smet.

Selectie Club Brugge – Moeskroen

Doelmannen: Butelle en Bruzzese

Verdedigers: Meunier, Cools, De fauw, Engels, Mechele, Denswil en Bolingoli

Middenvelders: Simons, Agu, Vormer, Vanaken, Coopman en Gedoz

Aanvallers: Refaelov, Diaby, Vossen, Izquierdo en Dierckx

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.