Diaby bedankt Club-fans: “Dat gebeurt niet zo vaak”

Diaby bedankt Club-fans: "Dat gebeurt niet vaak"

16 januari 2016 20:50 - Abdoulay Diaby liet tegen Moeskroen in de eerste helft nog een goeie kans liggen, maar scoorde na de pauze al zijn elfde van het seizoen. Daardoor prijkt de Franse Malinees nu helemaal bovenaan in de topschuttersstand. 

“Ik ben eerst en vooral erg blij met de zege. Al ben ik natuurlijk ook gelukkig met mijn doelpunt en assist”, reageert Diaby bij Proximus 11. “We wilden goed beginnen aan het nieuwe jaar en dat is ook gelukt.”

Diaby maakte van de gelegenheid ook gebruik om de Club-fans te bedanken. De Brugse aanhang scandeerde immers zijn naam tijdens de wedstrijd. “Daar ben ik erg tevreden mee, want dat gebeurt niet zo vaak”, lacht Diaby. “Of scoren tegen mijn ex-ploeg speciaal is? Winnen en scoren is altijd leuk”, besluit de Brugse aanvaller.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.