Diaby schiet Club met zijn tienen op voorsprong

Diaby schiet Club op voorsprong

21 januari 2016 21:59 - Club Brugge kende een erg moeilijke eerste helft in de Ghelamco Arena, maar slaagde er met zijn tienen tóch in om te scoren. Zo heeft blauw-zwart zijn belangrijke uitgoal beet.

Al na 23 minuten liep Dion Cools tegen een rode kaart aan. De gelegenheidslinksachter sloeg een gemaakt doelpunt met zijn hand uit het Brugse doel en kreeg een rode kaart. Strafschop dus voor Gent, waarbij Gouden Schoen Sven Kums achter de bal ging staan. Maar Butelle pakte.

Even later scoorde Club zelfs. De Buffalo’s waren even uit hun organisatie en daar maakte Club uitstekend gebruik van. Vormer vond Izquierdo en die bediende op zijn beurt Diaby. De Franse Malinees twijfelde niet en schoof het leer voorbij Sels.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.