Dierckx wijst Club-beloften de weg tegen Genk

Dierckx wijst Club-beloften de weg tegen Genk

25 januari 2016 21:28 - Maandagavond stond er voor de beloften van Club Brugge een competitiewedstrijd tegen KRC Genk op het programma. Maar liefst vijf A-kernspelers maakten deel uit van de basiself.

Sven Vermant kon tegen Genk rekenen op heel wat bekende namen. Zo begonnen Jens Teunckens, Boli Bolingoli, Claudemir, Sander Coopman en Tuur Dierckx aan de wedstrijd. Daarnaast kwamen ook Schryvers, Renson, Verburgh, V. Landschoot, Van Vaerenbergh en Touba in actie.

Aan de rust leidde blauw-zwart met 2-0 na doelpunten van Dennis Van Vaerenbergh en Tuur Dierckx. De 20-jarige flankaanvaller scoorde dit seizoen ook al vijf keer voor de eerste ploeg.

Na de pauze konden de Limburgers de aansluitingstreffer maken via ex-speler Bertaccini, maar verder kwamen ze niet. Zo pakken de Brugse beloften hun eerste zege tijdens de play-offs. De eerste play-offwedstrijd werd met 0-1 verloren van KV Oostende.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , , , ,

Comments are closed.