Doelpunt van Bacca gaat de wereld rond

Doelpunt van Bacca gaat de wereld rond

14 januari 2016 02:06 - Carlos Bacca heeft opnieuw van zich laten spreken. De ex-spits van Club Brugge vond in de Coppa Italia op fenomenale wijze de weg naar doel.  

Woensdagavond stond het bekerduel tussen AC Milan en Carpi, de voorlaatste in de Serie A, op het programma. Bacca opende al na een kwartier de score, maar vooral de manier waarop zal nog lang bijblijven.

De 29-jarige Colombiaan omspeelde de doelman en pakte dan erg verrassend uit met een fantastische rabona. Het zal de interesse van Chelsea er alleszins niet minder op maken. Milan won de wedstrijd met 2-1.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.