Driedubbele save Ryan zorgt voor wereldgoal Valencia

Driedubbele save Ryan zorgt voor wereldgoal Valencia

17 januari 2016 16:03 - Mathew Ryan heeft nog eens zijn kans gekregen in een competitiewedstrijd van Valencia. Maar zijn ploeg kwam niet verder dan een teleurstellend 2-2-gelijkspel tegen Rayo Vallecano. De ex-keeper van blauw-zwart kon echter niets verweten worden. Integendeel.

Valencia plukte Ryan bij Club weg om de blessure van eerste keeper Diego Alves op te vangen. Maar de Australische doelman geraakte zelf geblesseerd, waardoor derde keeper Jaume Domènech volop zijn kans kreeg. Die deed het erg goed en zo werd er zelfs even naar een ploeg gezocht om Ryan uit te lenen.

In de Copa del Rey kreeg Ryan wél zijn kans en daarin hield hij twee keer zijn netten schoon (4-0 en 0-3-winst tegen Granada). Dat zorgde ervoor dat de Australische goalie ook in de competitie nog eens tussen de palen stond. Daarbij zorgde Ryan onder meer voor een driedubbele save die een wereldgoal van Negredo inleidde.

De driedubbele redding van Ryan

Socceroos and Valencia CF goalkeeper Mat Ryan makes a brilliant triple save, and then Alvaro Negredo goes up the other end to score from 45 yards.

Posted by Greatest Sporting Moments on Sunday, January 17, 2016

Wie de samenvatting van Valencia – Rayo Vallecano wil bekijken, kan hier terecht.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.