Duarte beleeft debuut in mineur met owngoal

Duarte beleeft debuut in mineur met owngoal

31 januari 2016 22:25 - Oscar Duarte heeft zondagavond zijn debuut gemaakt bij Espanyol. Het werd een pijnlijke avond voor de Costa Ricaan en zijn ploegmaats. Real Madrid vernederde het nummer 15 uit de Primera Division immers met 6-0.

Bij de rust keek Espanyol al tegen een 4-0-achterstand aan. Tijd om Duarte te laten opdraven moet trainer Constantin Gâlcă gedacht hebben.

Maar de ex-speler van Club zal zijn eerste 45 minuten in Espanyol-shirt wellicht snel willen vergeten. Hij verschalkte immers zijn eigen doelman en zette zo de 6-0-eindstand op het bord. De overige Madrileense doelpunten waren van Cristiano Ronaldo (3), Karim Benzema en James Rodriguez.

Duarte maakt owngoal bij debuut

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.