Duarte gaat op date met Refaelov

Duarte gaat op date met Refaelov

07 januari 2016 06:24 - Na zes trainingen kregen de Brugse spelers woensdag voor het eerst een halve dag vrij. De geïnteresseerden stapten kort na de middag op de bus richting Puerto Banus, een jachthaven in de Spaanse stad Marbella. Zo ook Oscar Duarte en Lior Refaelov.

De Costa Ricaanse verdediger besloot om er samen met de Israëlische middenvelder een hapje te gaan eten. Dat alles tot groot jolijt van José Izquierdo. “Alone! 😂”, reageerde hij op onderstaande foto. En “De Brugse overlevenden 2015-2016 😂”.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.