Duarte heeft persoonlijk akkoord, maar ook Italiaanse ploegen melden zich

Duarte heeft persoonlijk akkoord, maar ook Italiaanse ploegen melden zich

13 januari 2016 07:18 - De kans lijkt groot dat Oscar Duarte zijn blauw-zwart shirt straks inruilt voor een buitenlands exemplaar. De 26-jarige Costa Ricaan zou zelfs al een persoonlijk akkoord hebben.

Eibar, het Spaanse nummer zes in de Primera Division, staat nog altijd het verst in de onderhandelingen met Duarte. Maar intussen hebben ook een resem Italiaanse clubs zich gemeld voor de Costa Ricaan.

Zo weet HLN dat Palermo (dat ook in de zomer al interesse had), Fiorentina, Verona en Sampdoria de Brugse verdediger willen aantrekken. Volgens Het Nieuwsblad heeft de centrale verdediger al een persoonlijk akkoord met Eibar, dat bereid is om 1,5 miljoen euro te betalen voor Duarte.

Hoewel de Spaanse club momenteel duidelijk in poleposition ligt, zou de hoogste bieder wel eens aan het langste eind kunnen trekken in dit verhaal. Costa Ricaanse bronnen meldden immers dat 2,8 miljoen euro zou moeten volstaan om Duarte binnen te halen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , , ,

Comments are closed.