Duarte mag het al meteen gaan uitleggen bij Espanyol

Duarte mag het al meteen gaan uitleggen bij Espanyol

Dinsdagavond maakte Club de transfer van Oscar Duarte naar Espanyol officieel bekend. Maar de Costa Ricaan zal al meteen enkele plooien moeten gladstrijken bij zijn nieuwe club.

Duarte prijkte destijds met een gehandtekend shirt van Pique, omdat hij over dezelfde spelersmakelaar beschikt als de verdediger van Barcelona. Enkele Spaanse media visten de oude foto op en lokten zo heel wat controverse uit.

Espanyol en Barcelona zijn immers grote rivalen. Mogelijk kan Duarte het binnenkort goedmaken in de Derby van Barcelona, waarbij er altijd op het scherpst van de snee om de eer van de Catalaanse hoofdstad gestreden wordt.

Duarte en Pique

Duarte in Barcelona-shirt


Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2016-2017.

, , ,

Comments are closed.