Duarte neemt afscheid met knappe videoboodschap

Duarte neemt afscheid met knappe videoboodschap

28 januari 2016 21:20 - Oscar Duarte zegt Club Brugge na 3 jaar vaarwel en trekt naar de Primera Division om bij Espanyol aan de slag te gaan. Hij nam afscheid van blauw-zwart met een leuke videoboodschap.

Duarte speelde 114 wedstrijden voor Club en vond daarin 9 keer de weg naar doel. Zijn mooie Brugse tijd sluit hij af met onderstaande video.

“Ik kan de club, mijn ploegmaats, trainers, de voorzitter, de stad Brugge en de supporters alleen maar bedanken voor de enorme steun die ze mij de voorbije jaren hebben gegeven. Er start nu een nieuw hoofdstuk in mijn carrière bij RCD Espanyol, maar ik zal mijn tijd in Brugge nooit vergeten. Ik was hier erg gelukkig.”

Duarte neemt afscheid van Club

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.