Engels: “Geslaagd in onze missie”

Engels Geslaagd in onze missie

21 januari 2016 23:14 - Bjorn Engels speelde, net zoals tegen Moeskroen, een goeie wedstrijd in de Ghelamco Arena. Toch kon de jonge centrale verdediger Club niet behoeden voor een nederlaag. In het slot was hij zelfs, zij het op ongelukkige wijze, betrokken bij de winning goal van Gent.

“Het was zeker niet het mooiste voetbal, maar dat was ook niet belangrijk vandaag”, vertelt Engels bij PlaySports. “Ongelooflijk hoe we onze tegendoelpunten slikten. Het waren twee afgeweken ballen.”

Zo werd de 2-1 van Kums gedevieerd via de rug van Engels. “Ik raakte die bal inderdaad nog met mijn rug en zo ging die er met veel geluk in”, verklaart de verdediger. “Maar het is belangrijk dat we hier een doelpunt konden scoren en dat we met 10 man de schade beperkt hebben. Dus op dat vlak zijn we in onze missie geslaagd.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.