Engels verklaart zijn liefde voor Arsenal: “Het tweede Barcelona”

Engels verklaart zijn liefde voor Arsenal Het tweede Barcelona

17 januari 2016 16:00 - Bjorn Engels is een grote fan van Arsenal. Vandaag werd hij dan ook door PlaySports uitgenodigd om de wedstrijd tussen Stoke City en Arsenal (0-0) te volgen.  

“Al van kleins af aan ben ik supporter van Arsenal”, opent Engels. “Ik werd supporter in de tijd van Henry, Bergkamp en Vieira. Arsenal heeft toen het seizoen ongeslagen afgesloten (in 2004, nvdr). Sindsdien ben ik Arsenal altijd blijven volgen. Elke wedstrijd opnieuw.”

“Ze noemen Arsenal soms het tweede Barcelona, want ze proberen altijd heel mooi voetbal te spelen”, gaat onze centrale verdediger verder. “Maar misschien moet Arsenal soms wel iets realistischer voetballen. Zoals vandaag tegen Stoke, dan moet het niet altijd tiki-taka zijn”, besluit Engels, die het ook over de genezing van zijn blessure had.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.