“Er zit nog steeds geen lijn in bij Club”

Er zit nog steeds geen lijn in bij Club

24 januari 2016 10:03 - Afgelopen donderdag ging Club in de slotminuten met 2-1 onderuit in de Ghelamco Arena. Zo blijft de terugwedstrijd in de halve finale van de Beker van België helemaal open en heeft blauw-zwart alles nog in eigen handen. Johan Boskamp ziet het echter niet goed in voor Club.

De Nederlandse analist was donderdag een aandachtige toeschouwer, maar kon naar eigen zeggen niet genieten van de wedstrijd. “Lekker dat die ellendige winterstop eindelijk overal ten einde is, maar donderdag beleefde ik geen leuke avond moet ik zeggen. Toen zat ik in de Ghelamco Arena naar Gent – Club Brugge te kijken. Spannende match, maar daar is echt alles mee gezegd”, vertelt hij in Het Belang van Limburg.

Boskamp kon zich vooral niet vinden in de tactiek van Michel Preud’homme en zijn manschappen. “Brugge stelde niks voor. Voetballend zit daar nog steeds geen lijn in. Je kan dan zeggen dat ze met tien man kwamen te staan, maar ook daarvoor sloeg het nergens op. Izquierdo speelde haast linksachter”, besluit hij.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.