Ex-concurrent van Butelle: “Ludovic is behoorlijk compleet, slechts één klein vraagtekentje”

Ex-concurrent van Butelle Ludovic is behoorlijk compleet, slechts één klein vraagtekentje

14 januari 2016 02:24 - Ludovic Butelle is tot dusver de enige winteraanwinst van Club Brugge. Maar dat zou wel eens een hele belangrijke kunnen zijn. De 32-jarige ex-doelman van Angers brengt immers heel wat ervaring mee naar Jan Breydel. Dat vindt ook Grégory Malicki, die bij Lille nog de concurrentie aanging met Butelle.

“Ludovic is heel goed op zijn lijn en heeft uitstekende reflexen. Hij leest het spel ook goed en is sterk in zijn anticipaties”, vertelt Malicki in Sport/Foot Magazine. “Hij heeft niet echt een zwak punt en is in mijn ogen behoorlijk compleet.”

Al is er volgens Malicki wel nog één werkpunt bij Butelle. “Misschien kan je een klein vraagtekentje plaatsen bij zijn tussenkomsten op hoge ballen. Daarop kan hij soms nog beter doen, maar verder is er niets”, besluit Malicki.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.