De finale van het Brugse FIFA-toernooi: “Timmy scoort, heel realistisch!”

De FIFA-finale van Game of Rooms: "Timmy scoort, heel realistisch!"

11 januari 2016 16:42 - Naast trainingen en oefenwedstrijden was er vanzelfsprekend ook tijd voor ontspanning op winterstage. Club daagde de spelers uit voor een toernooi #GameOfRooms. Elke dag namen 2 kamers het tegen elkaar op in een potje FIFA16. De duo’s Engels-Coopman en Vanaken-Teunckens kwamen de voorbije week het best voor de dag en speelden de finale.

Onder het toeziend oog van de staf werd er heel wat afgelachen tijdens een speciale FIFA-versie van Club Brugge tegen Club Brugge. De grappige opmerkingen over de eigen spelers vlogen dan ook in het rond.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , , , ,

Comments are closed.