Grieken willen zaken doen met Club Brugge

Grieken willen zaken doen met Club Brugge

02 januari 2016 15:37 - AEK Athene zou zijn pijlen op Nicolas Castillo gericht hebben. De huurling van Club Brugge komt nauwelijks aan spelen toe bij Serie A-promovendus Frosinone Calcio en zoekt naar een oplossing.

Na een teleurstellende uitleenbeurt aan FSV Mainz, loopt het ook niet zoals gewenst bij het Italiaanse Frosinone. Castillo speelde tot dusver slechts 306 minuten en kwam daarin nog niet tot scoren.

De Italianen zouden het dan ook niet erg vinden als de 22-jarige Chileen andere oorden opzoekt. Eerder werd Castillo al gelinkt aan ex-ploeg Universidad Católica, maar de Brugse huurling zou het niet zien zitten om een deel van zijn loon in te leveren.

Volgens Het Nieuwsblad komt AEK Athene mogelijk met een oplossing. Zij willen Castillo huren tot het einde van het seizoen. De Grieken hebben met Ronald Vargas een oude, maar allesbehalve geliefde, bekende in de rangen. Athene staat momenteel tweede in de Super League. Olympiakos is de ongenaakbare leider met 45 op 45!

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.