Heerlijke assist Odjidja levert Norwich 3 gouden punten op

Heerlijke assist Odjidja levert Norwich 3 gouden punten op

02 januari 2016 19:50 - In de zomer van 2014 ruilde Vadis Odjidja zijn Brugs shirt in voor dat van Norwich City. Toen speelden de Engelsen nog in tweede klasse, maar sinds dit seizoen vinden we Norwich opnieuw terug in de Premier League. De ex-speler van Club lijkt er eindelijk zijn draai gevonden te hebben.

Vadis moest er veertien maanden op wachten, maar vorige week was zijn eerste basisplaats eindelijk een feit. De 26-jarige middenvelder mocht starten in de uitwedstrijd tegen Tottenham.

Er werd met 3-0 verloren, maar dat hield trainer Alex Neil niet tegen om Vadis vandaag opnieuw zijn kans te geven in de thuiswedstrijd tegen Southampton.

De ex-Bruggeling mocht op het uur invallen en bedankte met een mooie assist en lag zo mee aan de basis van drie levensbelangrijke punten. Door deze overwinning klimt Norwich van de zeventiende naar de veertiende plek en verkleint het zijn degradatiezorgen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.