Hoefkens: “Nog altijd een enorme band met Club”

Hoefkens Nog altijd een enorme band met Club

Een opvallende gast tijdens het oefenduel tussen Mainz en Club Brugge. Niemand minder dan Carl Hoefkens kwam immers zijn oude ploeggenoten gedag zeggen.

De ex-verdediger van blauw-zwart voetbalt momenteel in Gibraltar, maar volgt Club nog altijd op de voet. “Brugge was één van de periodes die fantastisch waren in mijn carrière. Ik heb er nog altijd een enorme band mee”, klinkt het bij de voormalige Club-kapitein.

12 januari 2016 05:00 - Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.