Jammerlijk nieuws voor Mathew Ryan

Jammerlijk nieuws voor Mathew Ryan

25 januari 2016 18:25 - Mathew Ryan leek even derde keeper te worden bij Valencia, maar heeft zich door zijn sterke prestaties in de Copa del Rey in de basis gekeept bij de Spanjaarden. Maar ook met Ryan tussen de palen blijft Valencia op de sukkel. En ook naast het veld is er slecht nieuws voor de ex-doelman van Club Brugge.

Afgelopen zondag kwamen Ryan & co niet verder dan een 1-1-gelijkspel bij Deportivo La Coruña. Valencia staat zo op een teleurstellende elfde plaats in de Primera División. Toch deed de Australische goalie er alles aan om zijn ploeg te helpen, zoals onderstaande video bewijst.

“Niet het resultaat wat we wensten, maar we vochten tot het laatste fluitsignaal. Nu richten we ons opnieuw op de Spaanse beker”, stuurde Ryan de wereld in via Twitter

Mathew Ryan moet afscheid nemen van viervoeter

Intussen kwam er nog meer slecht nieuws voor Ryan. Het 23-jarige sluitstuk moet immers afscheid nemen van Jock, de hond van zijn grootouders. “Trieste dag, 12 jaar lang geweldige herinneringen, maar op bezoek gaan bij mijn grootouders zal nooit meer hetzelfde zijn.” Veel sterkte Maty! 😪

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.