Jarige Mechele kan zondag op gepaste wijze vieren

Jarige Mechele kan zondag op gepaste wijze vieren

28 januari 2016 18:37 - Club Brugge krijgt zondag bezoek van Sporting Lokeren. Voor Brandon Mechele kan het een erg speciale wedstrijd worden. Hij kan zondag immers voor de 100e keer in de basis staan bij blauw-zwart.

Mechele is vandaag (donderdag 28 januari) jarig en wordt 23. Vanaf zijn zesde doorliep hij alle jeugdreeksen bij Club. Onze centrale verdediger is met andere woorden een rasecht jeugdproduct.

Vriendin Caroline had een leuke verrassing voor Mechele in petto. Zij zorgde voor onderstaande feestelijke taferelen! Proficiat Brandon, dat je nog lang deel mag uitmaken van de blauw-zwarte familie! 🙂

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.