Jelle Vossen over doelpuntenaantal: “Dat deert me echt niet”

Jelle Vossen over doelpuntenaantal Dat deert me echt niet

25 januari 2016 04:08 - Op de Freethiel werd Jelle Vossen opnieuw in de basis gedropt door Michel Preud’homme. De 26-jarige Limburger bedankte zijn jarige coach met de winning goal.

Na amper vijf minuten in de tweede helft schoot Vossen de 1-2-eindstand tegen Waasland-Beveren op het bord. Toch waren er daarna nog heel wat kansen voor beide ploegen. “Dit is het soort wedstrijd die je als team over de streep moet proberen te trekken. Het was zeker niet onze beste en mooiste match, maar het belangrijkste waren de drie punten. We hebben er hard voor gevochten en zijn uiteindelijk beloond met de overwinning.”

Volgens Vossen zat de bekermatch tegen de Buffalo’s wel nog in de benen. “We hadden donderdag een lastige wedstrijd en dan is het altijd riskant om op verplaatsing, amper drie dagen nadien, puntenverlies te lijden. We kunnen dan ook heel tevreden zijn”, vertelt hij op de officiële website.

Intussen heeft de Brugse goaltjesdief zijn doelpuntenaantal opgekrikt naar negen stuks en stijgt hij week na week in de topschuttersstand. “Het is natuurlijk een positief gegeven dat ik kon scoren, maar verder ben ik daar echt niet mee bezig. Hoeveel doelpunten dat aan het einde van de rit zijn, deert me echt niet. Ik probeer gewoon belangrijk te zijn voor het team met mijn doelpunten. Met Diaby hebben we trouwens al de Gouden Stier in onze rangen”, lacht hij.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.