Jelle Vossen schenkt Club de drie punten

Jelle Vossen schenkt Club de drie punten

24 januari 2016 21:55 - Club Brugge heeft zijn wedstrijd op de Freethiel tot een goed einde gebracht. Een zenuwslopende match eindigde op 1-2 in het voordeel van blauw-zwart.

Club begon goed aan de wedstrijd en zag dat al na een kwartier beloond worden. Gedoz vond bij een hoekschop het hoofd van Engels, die knap binnenkopte (bekijk hier het doelpunt van Engels). Blauw-zwart drukte door en ging op zoek naar een dubbele voorsprong via Gedoz, Izquierdo, Cools en Vormer.

Waasland-Beveren kwam er nauwelijks aan te pas, tot Cissé zijn schot zag afwijken op het hoofd van Engels. Butelle was te verrast om te reageren en slikte zo zijn derde afgeweken doelpunt in vier dagen. Net voor rust kwam Club met de schrik vrij toen het doelpunt van Schrijvers (terecht) afgekeurd werd wegens centimeters buitenspel.

In de tweede helft kwam Club al snel opnieuw op voorsprong. Gedoz zorgde opnieuw voor de assist. De Braziliaan stuurde Vossen door het centrum en die twijfelde niet (bekijk hier het doelpunt van Vossen).

Toch bleef het uitkijken voor de snedige tegenprikken van de Waaslanders. Zo stond Vossen op de juiste plaats om een bal van de doellijn te keren. Ook Butelle moest geregeld tussenkomen, net als Henkinet aan de overkant. Het bleef echter 1-2 en zo kan Michel Preud’homme zijn 57ste verjaardag met de drie punten vieren.

Samenvatting Waasland-Beveren – Club Brugge

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.