Kans dat Duarte Club verlaat, wordt nog wat groter

Kans dat Duarte Club verlaat, wordt nog wat groter

07 januari 2016 07:29 - Oscar Duarte zal wellicht andere oorden opzoeken. De 26-jarige verdediger kon afgelopen zomer al op heel wat interesse rekenen, maar toen wilde Club niet van zijn vertrek weten. Als compensatie werd er wel een gentlemen’s agreement gesloten.

Bij een aanvaardbaar bod mag Duarte deze winter dan ook vertrekken. Zoals je gisterenochtend al op BlauwZwartFans kon lezen, onderhandelt de centrale verdediger momenteel met Eibar over een eventuele overgang naar de Primera División. Dat bevestigt nu ook HLN.

Maar niet alleen in Spanje wordt er aan de mouw getrokken van Duarte. Er zou immers ook interesse uit Engeland en Frankrijk zijn voor de Costa Ricaanse international. Als Duarte vertrekt, zal Jean-Charles Castelletto zéker niet uitgeleend worden. Onder meer Westerlo heeft interesse in de 20-jarige Fransman.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.