Kijk live naar Mainz – Club Brugge

Kijk live naar Mainz - Club Brugge

10 januari 2016 15:39 - Op de voorlaatste dag van de winterstage oefent Club Brugge tegen het Duitse Mainz. Om 16u wordt er afgetrapt in het Estadio Municipal San Pedro de Alcantara.

Echte fans volgen hun ploeg ook in oefenmatchen. Wat dat betreft is er goed nieuws vandaag. Het nummer 8 uit de Bundesliga heeft namelijk voor een livestream gezorgd.

Bij Mainz zit er met Niki Zimling een oude bekende in de spelerskern. De 30-jarige middenvelder mag echter andere oorden opzoeken van de Duitsers en mocht bijgevolg niet mee op winterstage. Hij werd de voorbije weken meermaals aan blauw-zwart gelinkt, maar een terugkeer zou voorlopig niet aan de orde zijn volgens Club.

Dit is de basiself van Michel Preud’homme: Butelle – Cools, Engels, Denswil, Bolingoli – Agu, Vormer, Claudemir – Refaelov, Diaby en Izquierdo.

UPDATE: lees hier het verslag van Mainz – Club Brugge

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.