Komst van Poulain heeft consequenties voor Duarte en Castelletto

Komst van Poulain heeft consequenties voor Duarte en Castelletto

20 januari 2016 05:00 - Nu Club Brugge volgens HLN een akkoord heeft met Poulain, lijkt de toekomst van Duarte en Castelletto duidelijk.

Aangezien Club met Engels, Mechele, Denswil én straks Poulain over meer dan genoeg centrale verdedigers beschikt, zal Duarte blauw-zwart sowieso verlaten.

De Costa Ricaanse international wil graag andere oorden opzoeken en zal door Club niets in de weg gelegd worden. Het Spaanse Eibar blijft met een bod van 1,5 miljoen euro het meest concreet, maar Club wil meer geld vangen voor zijn centrale verdediger. Wellicht wacht men voorlopig eventuele aanbiedingen uit Italië af, waar er eveneens interesse is.

Castelletto zal op zijn beurt uitgeleend worden bij een vroegtijdige transfer van Poulain. De 20-jarige Fransman is bij de komst van de Kortrijk-verdediger immers overbodig en kan dan beter elders speelminuten vergaren.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.