Kortrijk wil Castelletto niet meer, maar oplossing lijkt in de maak

Castelletto verhuist naar KV Kortrijk

26 januari 2016 04:35 - De transfer van Jean-Charles Castelletto naar KV Kortrijk leek slechts een kwestie van tijd, maar gaat in extremis toch niet door. Johan Walem & co zien in laatste instantie immers af van zijn komst.

Volgens HLN trekt Castelletto dan toch niet richting Guldensporenstadion. De overgang van de centrale verdediger was nochtans zo goed als rond. Club en de 20-jarige Fransman gaan dan ook op zoek naar een oplossing.

Die vinden ze mogelijk bij Westerlo, aangezien Bob Peeters eerder al had aangegeven interesse te hebben in Castelletto. Vooraleer de verdediger ter sprake kwam in de deal met Benoît Poulain, was er zelfs al een akkoord over een uitleenbeurt aan de Kemphanen.

De vraag is echter of ze in ’t Kuipje nog bereid zijn om Castelletto aan te trekken. Westerlo haalde intussen immers Hervé Matthys binnen. Hij kan, net zoals de Brugse verdediger, zowel centraal in de verdediging als op de linksachter uit de voeten. Matthys behoort tot de A-kern van Anderlecht, maar wordt nu dus tot het einde van het seizoen uitgeleend aan Westerlo.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.