Landuyt heeft stadionnaam voor Brugse voetbaltempel al in gedachten

Landuyt heeft stadionnaam voor Brugse voetbaltempel al in gedachten

06 januari 2016 05:08 - De plannen voor het nieuwe stadion van Club Brugge worden langzaamaan wat concreter. Hoewel het dossier nog volop aan de gang is, waagt burgemeester Renaat Landuyt zich nu al aan een naam voor de nieuwe thuishaven van blauw-zwart.

Zo wil Landuyt dat er straks over het “Noordzeestadion” gesproken wordt als we het over de nieuwe voetbaltempel aan de Blankenbergse Steenweg hebben. Die naam werd ook al naar voren geschoven voor het toenmalig Olympiastadion (het huidig Jan Breydelstadion), maar is volgens de Brugse burgemeester nu beter geschikt.

“Noordzeestadion zou nog eens benadrukken dat de grootste stad aan zee Brugge is. Het stadion past immers perfect in onze wens de stad verder in de richting van de zee te ontwikkelen”, verklaart Landuyt zijn naamkeuze in Het Nieuwsblad.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.