Laurens Zidane De Bock

Laurens Zidane De Bock

31 januari 2016 21:15 - Laurens De Bock stond na een enkelblessure opnieuw in de basis tegen Lokeren. De 23-jarige linksachter speelde een sterke wedstrijd en liet zelfs enkele technische hoogstandjes optekenen.

De Bock pakte tegen de manschappen van Georges Leekens maar liefst twee keer uit met de alom bekende ‘Zidane-beweging’. Knap!

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.