Lieten Club-spelers hooligans binnen in afgesloten stadion?

Lieten Club-spelers twee hooligans in afgesloten stadion

20 januari 2016 06:31 - Vorige week werden acht hooligans van Club Brugge opgepakt vanwege hun betrokkenheid bij een vechtpartij met Napoli-fans. Twee van hen kwamen met een wel erg opmerkelijke uitleg, waardoor nu mogelijk ook twee spelers in de problemen dreigen te komen.

“Wij hebben de wedstrijd in het stadion gevolgd”, aldus twee opgepakte supporters tijdens hun verhoor. “We hadden armbandjes gekregen van twee spelers. Maar er hing zo weinig sfeer in het lege stadion dat we maar weer vertrokken zijn.”

Toch lijken de omschreven omstandigheden quasi onmogelijk. De geselecteerde spelers en de staf mochten het stadion namelijk binnen zonder identificatiebandjes. Wat veel aannemelijker lijkt, is dat de bandjes afkomstig waren van aanwezige journalisten, Brugse medewerkers, UEFA-genodigden of niet-geselecteerde spelers. Dat meldt Het Nieuwsblad.

“Het lijkt ons zeer onwaarschijnlijk dat de supporters via de spelers zijn binnengeraakt, als ze al zouden zijn binnengeraakt”, klinkt het bij Club. De Voetbalcel zal nu moeten oordelen of de bezorgers van de identificatiebandjes al dan niet strafbare feiten hebben gepleegd.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.