Maak kennis met de ‘Adidas Preud’homme’

Maak kennis met de 'Adidas Preud'homme'

11 januari 2016 16:25 - Na de Adidas Copa Mundial en de Adidas Predator is er nu ook de Adidas Preud’homme. Auteur van het prachtexemplaar: Guilian Preud’homme.

Guilian Preud’homme staat erom bekend dat hij op de eerste rij staat om te supporteren voor de club van zijn vader. Dat fanatisme beperkt zich niet tot het uitsluitend bijwonen van de wedstrijden van Club Brugge. De zoon van Michel Preud’homme liet namelijk speciale blauw-zwarte voetbalschoenen met zijn naam erop ontwerpen. Klasse! 🙂

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een Ă©chte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.