Mannaert doet toekomstplannen uit de doeken: “Comfort van fans steeds verbeteren”

Mannaert doet toekomstplannen uit de doeken Comfort van fans steeds verbeteren

13 januari 2016 05:36 - Op de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie had algemeen manager Vincent Mannaert het onder meer over de toekomst van Club Brugge. Zo deed hij zijn zegje over het nieuwe stadion en oefencentrum.

Vorig jaar moest blauw-zwart de titel aan Gent laten, maar CEO Mannaert toont zich een waardig verliezer. “Natuurlijk deed het pijn om de titel te missen vorig jaar. De opgang van Gent zie ik echter niet als een bedreiging, maar als een verrijking. Opeens is Gent een stad die zot is van voetbal, het is een mooi voorbeeld van hoe infrastructuur en goed management een katalysator kunnen zijn voor succes”.

Ook bij Club zijn er grote veranderingen op komst. “We hebben ook in Brugge een draagvlak voor een nieuw stadion, mét de stad Brugge. Een locatie is er, aan de Blankenbergse Steenweg, en als alles goed gaat, spelen we bij de start van het seizoen 2019-2020 in onze nieuwe voetbaltempel”, vertelt Mannaert op de officiële website.

“Dichterbij is het nieuwe oefencentrum in Westkapelle, waar we binnen 24 maanden onze intrek kunnen nemen.” Al wil dat niet zeggen dat het Jan Breydelstadion verwaarloosd zal worden. “We blijven investeren in Jan Breydel, om het comfort van de fans steeds te verbeteren”, klinkt het klaar en duidelijk.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.