Massale belangstelling voor arriverende Vazquez

Massale belangstelling voor arriverende Vazquez

08 januari 2016 05:55 - Er was de voorbije weken een heuse transfersoap rond Victor Vazquez, maar de Spanjaard is uiteindelijk dan toch op Mexicaanse bodem beland. Zijn aankomst gaat er duidelijk niet onopgemerkt voorbij. 

Vazquez legt vandaag zijn medische testen af bij Cruz Azul. Als vervolgens alles in orde blijkt, zal de Brugse draaischijf van weleer zijn handtekening onder een monstercontract van drie seizoenen plaatsen.

In Mexico wordt het seizoen opgedeeld in twee kampioenschappen. Cruz Azul strandde tijdens het voorbije kampioenschap op de 14de plaats, maar aan belangstelling voor hun nieuwkomer alleszins geen gebrek. Een heel persleger wachtte Vazquez op.

De fans van de Mexicaanse club reageren verdeeld. Sommigen verwelkomen Vazquez met open armen en denken dat ze met hem kampioen zullen spelen, anderen vinden hem nu al een rotte appel (wellicht door zijn uitspraken in de Belgische pers). Tot slot is er een fan die vindt dat hun nieuwe middenvelder op een IS-aanhanger lijkt.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.