Mechele: “Mezelf iets te veel druk opgelegd”

Mechele: "Mezelf iets te veel druk opgelegd"

10 januari 2016 20:07 - Brandon Mechele was vorig seizoen niet weg te denken uit de basiself van Michel Preud’homme. Dit jaar ligt dat enigszins anders. Het Brugse jeugdproduct zoekt naar een verklaring.

“De verwachtingen zijn nu anders”, opent Mechele in Het Nieuwsblad. “Hoger. Ik voel dat er druk is om dit jaar nog beter te doen en misschien heb ik me daardoor ook zelf iets te veel druk opgelegd. Daarom dat de afgelopen maanden niet de allerbeste waren die ik in mijn leven gespeeld heb”, aldus de Brugse verdediger.

Met Bjorn Engels, Stefano Denswil, Oscar Duarte en Jean-Charles Castelletto heeft Mechele heel wat concurrentie centraal in de verdediging. “Je moet beseffen dat niet iedereen alles kan spelen.”

Toch ziet Mechele ook voordelen in de brede kern van blauw-zwart. “Vorig jaar gingen we in Play-Off I onderuit omdat we geen wisselmogelijkheden hadden. Zelfs bij mij was het vat de laatste matchen helemaal af. Dan begrijp ik wel dat de coach dit seizoen voor een rotatiesysteem kiest. Ook al vind ik het soms moeilijk te accepteren. Ik wil gewoon alles trainen en alles spelen. Dat is mijn karakter.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.