Moeskroen aast op Club-verdediger

Moeskroen aast op Club-verdediger

30 januari 2016 04:30 - Jean-Charles Castelletto had onlangs een huurakkoord met KV Kortrijk, maar die overgang sprong af door Kortrijk-topman Ken Choo. Hij bleek immers geen fan van gehuurde spelers. Vervolgens moest Club op zoek naar een nieuwe oplossing voor zijn 21-jarige Fransman.

Zo werd er opnieuw bij Westerlo gepolst, aangezien de ploeg van Bob Peeters eerder al interesse had in de Brugse verdediger. Maar de Kempenaars versterkten zich intussen al met Anderlecht-speler Hervé Matthys, die net als Castelletto zowel centraal in de verdediging als op de linksachter uit de voeten kan.

Wellicht biedt Moeskroen een oplossing. Volgens L’équipe en Sudinfo hebben Glen De Boeck & co hun zinnen namelijk gezet op Castelletto. Het zou om een uitleenbeurt tot het einde van het seizoen gaan.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.