Naar Spanje met 1 geblesseerde, terug naar België met 9

Naar Spanje met 1 geblesseerde, terug naar België met 9

11 januari 2016 05:14 - “Ik hoop vooral dat er deze stage geen geblesseerden meer bijkomen”, vertelde Michel Preud’homme op de eerste dag van de winterstage. De woorden van de Luikenaar waren nog niet koud of de ene na de andere speler moest afhaken. Een overzicht.

Negen dagen Spanje, acht geblesseerden. Dat is één ochtendtraining voor de terugkeer naar huis het verdict van de winterstage te Sotogrande. Preud’homme nam een 28-koppige kern mee naar San Roque en keert terug met 19 fitte spelers. Hoewel het vooral om kleine kwaaltjes gaat, zal de Brugse ziekenboeg straks toch weer overuren moeten draaien.

Bij aanvang van de winterstage was enkel Bernie Ibini out. Hij herstelt nog altijd van zijn tijdens de zomerstage opgelopen kuitbeenbreuk. Op Spaanse bodem werd het lijstje geblesseerden aangevuld met:

  • Leandro Pereira (enkel)
  • Laurens De Bock (enkel)
  • Michaël Cordier (spierblessure)
  • Davy De fauw (ziek terug naar België)
  • Thomas Meunier (patellapees)
  • Jean-Charles Castelletto (stijve nek)
  • Felipe Gedoz (enkel)
  • Oscar Duarte (spierpijn)

Volgens Het Laatste Nieuws gaat het bij Meunier, Castelletto, Gedoz en Duarte om blessures van korte duur. Zij zijn wellicht fit om zaterdag Moeskroen te bekampen in Jan Breydel.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.